Tort de clătite cu dulceață de căpșuni

Tort de clătite cu dulceață de căpșuni

Ingrediente

15 clătite

300g mascarpone

200ml frișcă lichidă neîndulcită

250ml lapte condensat

Căpșuni proaspete

1 borcan dulceață de căpșuni Râureni

Decor – mix fructe de pădure, flori comestibile

 

Mod de preparare

Cu ajutorul unui mixer se amestecă toate ingredientele pentru cremă (mascarpone, frișcă și lapte condensat).

Se ia o formă rotundă de copt cu baza detașabilă, de 22-24 cm.

Pe marginile formei se aranjează 5-7 foi de clătite, la bază se pune o altă clătită. Se unge cu cremă și se presară căpșuni proaspete și dulceață de căpșuni. Se continuă cu clătite, cremă și dulceață până sus.

Clătitele de pe margine se împăturesc și tortul se dă la frigider pentru minim 3-4 ore.

Se îndepărtează forma, se decorează cu fructe de pădure și se savurează.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG