This or that - Toast cu dulceață de căpșuni versus toast cu dulceață de roșii, usturoi și chilli

This or that - Toast cu dulceață de căpșuni versus toast cu dulceață de roșii, usturoi și chilli

Ingrediente toast dulce

Pâine cu maia,felii

Ricotta

Căpșuni proaspete

1 borcan dulceață de căpșuni Râureni

Nucă mărunțită

Mod de preparare

Se prăjesc feliile de pâine în toaster sau pe o plită încinsă.

Se unge pâinea cu ricotta și se așează deasupra câteva felii de căpșune proaspete.

Se pune câte o linguriță de dulceață și se presară nucă mărunțită.

 

Ingrediente toast sărat

Pâine cu maia, felii

1 avocado

Ou scrambled

Bacon

1 borcan dulceață de roșii, usturoi și chilli Râureni

Mod de preparare

Se prăjesc feliile de pâine în toaster sau pe o plită încinsă.

Avocado se pasează cu furculița până devine ca o cremă, se adaugă suc de lămâie și sare.

Baconul se coace în cuptor la 180 grade până când devine crocant.

Se unge pâinea cu crema de avocado, deasupra se pune o felie de bacon și ou făcut scrambled (sau poșat).

Se toarnă dulceață de roșii și se savurează.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG