Ingrediente toast dulce
Pâine cu maia,felii
Ricotta
Căpșuni proaspete
1 borcan dulceață de căpșuni Râureni
Nucă mărunțită
Mod de preparare
Se prăjesc feliile de pâine în toaster sau pe o plită încinsă.
Se unge pâinea cu ricotta și se așează deasupra câteva felii de căpșune proaspete.
Se pune câte o linguriță de dulceață și se presară nucă mărunțită.
Ingrediente toast sărat
Pâine cu maia, felii
1 avocado
Ou scrambled
Bacon
1 borcan dulceață de roșii, usturoi și chilli Râureni
Mod de preparare
Se prăjesc feliile de pâine în toaster sau pe o plită încinsă.
Avocado se pasează cu furculița până devine ca o cremă, se adaugă suc de lămâie și sare.
Baconul se coace în cuptor la 180 grade până când devine crocant.
Se unge pâinea cu crema de avocado, deasupra se pune o felie de bacon și ou făcut scrambled (sau poșat).
Se toarnă dulceață de roșii și se savurează.
Postat in Rețete cu suflet Toate articolele