Ingrediente:
- 1 borcan de dulceață de zmeură Râureni
- 140 g miez de nucă
- 25 g migdale
- 165 g zahăr pudră
- 3 albușuri de ou
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 plic colorant
- 2 lingurițe extract de migdale
- 1 linguriță extract de cafea
Într-un bol puneți albușurile și adăugați deasupra extract de cafea și de migdale + zahăr vanilat. Amestecați apoi ușor cu telul și dați deoparte. Măcinați migdalele și nuca într-un castron. Cerneți deasupra zahărul pudra și un praf de sare, apoi amestecați. Turnați albușurile pentru acest amestec.
Adăugați apoi un plic de colorant și amestecați cu o lingură de lemn sau o spatulă până amestecul devine moale. Adăugați 2 linguri de dulceață de zmeură Râureni și amestecați din nou.
Formați pricomigdalele de aproximativ 2 cm diametru cu un poș sau o pungă și coaceți la 175 grade (cuptorul preîncălzit) aproximativ 15 minute.
Serviți cu dulceață de zmeură. Poftă bună!
Postat in Rețete cu suflet