Ingrediente
Pandispan:
4 oua
225g zahar granulat
225g unt, la temperatura camerei
2 lingurite extract de vanilie
225g faina
1 1/4 lingurita praf de copt
1/4 lingurita sare fina
Umplutura + topping:
1 borcan dulceata de zmeura
100g ciocolata alba, topita
Zmeura proaspata, crengute de rozmarin si nuci caramelizate
Instructiuni:
Preincalziti cuptorul la 190C si tapetati cu hartie de copt 1 tava pentru cuptor.
Intr-un bol, mixati ouale impreuna cu zaharul, untul si vanilia. Cerneti faina, praful de copt si sarea; Continuati sa mixati pana ce aveti o compozitie fina. Transferati compozitia in tava pregatita si coaceti pt 18-20 minute, sau pana trece testul cu scobitoarea.
Lasati pandispanul sa se raceasca complet.
Taiati pandispanul cu un cookie cutter rotund de 5 cm diametru.
Intindeti dulceata pe jumatate din cercuri, apoi puneti restul de cercuri peste, ca atunci cand faceti un sandwich.
Decorati cu ciocolata topita, nuci caramelizate, zmeura proaspata si crengute de rozmarin.