Ingrediente:
1 borcan de dulceață de gutui Râureni
150 g unt topit
1 păstaie de vanilie
4 ouă
250 g brânză proaspătă
200 ml frișcă lichidă
150 g zahăr pudră
20g gelatină
100 ml apă rece
100 ml lapte
200 g biscuiți digestivi
Crustă:
Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit. Se dă la frigider.
Gelatina:
Se amestecă gelatina cu apa până se umflă și apoi se gătește la bain marie până se îngroașă suficient.
Crema:
Se amestecă brânza cu frișca lichidă, zahărul pudră, vanilia, laptele și se bate până se întărește. Se încorporează gelatina în amestec, alături de câteva lingurițe de dulceață de gutui Râureni. Se pune totul deasupra biscuiților. Se adaugă dulceață deasupra, după gust. Poftă bună!
Postat in Rețete cu suflet