Ingrediente
12-20 coji de mini tarte
100g ciocolată albă
200g + 200g smântână pentru frișcă
10g miere
1 păstaie de vanilie
2g gelatină tip foaie
1 borcan dulceață de zmeură Râureni
Decor – zmeură, flori comestibile, fistic mărunțit
Mod de preparare
Foaia de gelatină o hidratăm în apă rece.
Topim ciocolata împreună cu 200g frișcă, mierea și semințele de la păstaia de vanilie (nu trebuie să dea în clocot).
Adăugăm gelatina hidratată, transferăm compoziția într-un bol, îl acoperim în contact cu folie alimentară și dăm crema la frigider până a doua zi.
Batem restul de 200g de frișcă și o amestecăm cu spatula în crema de ciocolată răcită.
Umplem cojile de tarte cu dulceață de zmeura, turnăm crema cu poșul, decorăm și savurăm.
Postat in Rețete cu suflet Toate articolele