Mini tarte cu dulceață de zmeură și cremă de vanilie

Mini tarte cu dulceață de zmeură și cremă de vanilie

Ingrediente

12-20 coji de mini tarte

100g ciocolată albă

200g + 200g smântână pentru frișcă

10g miere

1 păstaie de vanilie

2g gelatină tip foaie

1 borcan dulceață de zmeură Râureni

Decor – zmeură, flori comestibile, fistic mărunțit

 

Mod de preparare

Foaia de gelatină o hidratăm în apă rece.

Topim ciocolata împreună cu 200g frișcă, mierea și semințele de la păstaia de vanilie (nu trebuie să dea în clocot).

Adăugăm gelatina hidratată, transferăm compoziția într-un bol, îl acoperim în contact cu folie alimentară și dăm crema la frigider până a doua zi.

Batem restul de 200g de frișcă și o amestecăm cu spatula în crema de ciocolată răcită.

Umplem cojile de tarte cu dulceață de zmeura, turnăm crema cu poșul, decorăm și savurăm.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG