Foietaj de casă cu dulceață de afine

Foietaj de casă cu dulceață de afine

 

Ingrediente

1 burcan dulceață de afine Râureni

550 g făină

2 ouă 

2 linguri ulei

coajă răzuită de la o lămâie

1 linguriță zeamă de lămâie

250 ml apă

1 burcan dulceață de afine Râureni

zahăr pudră (opțional)

 

Preparare

Amestecă făina cu apa, de preferat rece, uleiul și ouăle până obții un aluat omogen. Lasă-l să se odihnească la frigider pentru cca 30 min. 

Întinde aluatul gata pregătit pe un tocător. Cu ajutorul unui pahar taie luatul în mici cercuri. Taie cercurile în 4 si răsucește fâșiile obținute. În mijlocul fiecărei floricele adaugă dulceață de afine.

În 5 minute le vei pregăti. Simplu, nu? Apoi lasă-le la cuptor timp de 15-20 de minute.

Poftă bună!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG