Foietaj cu cremă de mascarpone și dulceață de căpșuni

Foietaj cu cremă de mascarpone și dulceață de căpșuni

Ingrediente:

1 aluat foietaj, decongelat

Puțin zahăr granulat

1 ou

250g mascarpone

200ml frișcă lichidă

50g zahăr pudră

Păstaie de vanilie

Dulceață de căpșuni Râureni

Căpșuni proaspete

 

Mod de preparare:

Se taie aluatul foietaj în formă de inimă. Se ung inimile cu ou bătut și se presară deasupra zahăr granulat. Se coace timp de 12 minute la 180 grade Celsius.

Pentru cremă, se amestecă mascarpone cu frișca lichidă, zahărul pudră și păstaia de vanilie. Se bate cu mixerul.

Se taie inimile de foietaj pe jumătate. Pe o jumătate punem dulceața de căpșuni, crema de mascarpone și câteva feliuțe de căpșuni proaspete. Punem deasupra cealaltă jumătate și presărăm zahăr pudră deasupra.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG