Cupe cu unt de arahide și dulceață de zmeură

Cupe cu unt de arahide și dulceață de zmeură

Ingrediente:

300g ciocolată cu lapte

15g ulei de cocos

Peanut butter (unt de arahide)

1 borcan dulceață de zmeură Râureni

Fulgi de sare

 

Mod de preparare:

Se topește ciocolata la bain-marie împreună cu uleiul de cocos.

Se folosesc forme de brioșe din silicon și se pun câte 2 lingurițe de ciocolată topită în fiecare formă. Cu o pensulă se ridică ciocolata și pe pereții formei. Se dau formele la congelator pentru câteva minute.

În fiecare cupă de ciocolată se pun câte 1-2 lingurițe de unt de arahide, apoi câte 1-2 lingurițe dulceață de zmeură. Se dau din nou la congelator pentru câteva minute.

Deasupra se toarnă din nou ciocolată topită, ca un capac.

Se pot păstra și la frigider, dar cel mai bine se păstrează la congelator.

Se pot savura cu fulgi de sare deasupra (sau se poate adăuga sare în untul de arahide).

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG