Copanele de pui cu piure de cartofi si castraveti covesiti

Copanele de pui cu piure de cartofi si castraveti covesiti

Ingrediente

Pentru pui:

6 copanele de pui

50 g unt topit

½ lingurita paprika afumata

½ pudra de usturoi

Sare si piper dupa gust

 

Pentru a servi:

Piure de cartofi

Castraveti covesiti

 

Instructiuni

Preincalziti cuptorul la 180°C. 

Cu ajutorul unor servetele de hartie, stergeti puiul de excesul de umezeala. Ungeti cu untul topit, apoi presarati condimentele si masati carnea cu ele pe toate partile.

Gatiti copanele in cuptorul incins pentru 25 de minute, apoi intoarceti-le pe partea cealalta pentru a se rumeni uniform. Mai gatiti pentru inca 15-20 de minute.

Serviti copanele de pui cu piure de cartofi si castraveciori covesiti din belsug!

 

Postat in

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG