Ingrediente:
1 borcan de dulceață de afine Râureni
400 g biscuiți digestivi
150 g unt topit
1 păstaie de vanilie
600 g cremă de brânză
500 ml frișcă lichidă
150 g zahăr pudră
20g gelatină
100 ml apă rece
100 ml lapte
Crustă:
Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit. Se dă la frigider.
Gelatina:
Se amestecă gelatina cu apa până se umflă și apoi se gătește la bain marie până se îngroașă suficient.
Crema:
Se amestecă crema de brânză cu frișca lichidă, zahărul pudră, vanilia, laptele și se bate până se întărește. Se încorporează gelatina în amestec, alături de câteva lingurițe de dulceață de afine Râureni. Se pune totul deasupra biscuiților. Se adaugă dulceață deasupra, după gust. Poftă bună!
Postat in Rețete cu suflet