6 portii
Ingrediente:
200g crema de branza Philladelphia
1/2 lamaie, coaja si zeama
400ml smantana lichida pentru frisca
1 lingurita extract de vanilie
100g zahar pudra
6 biscuiti digestivi, maruntiti
2 linguri unt, topit
45g nuci, tocate grosier
1 borcan gem de caise
caise proaspete
Instructiuni:
Intr-un bol, bateti crema de branza, impreuna cu coaza si zeama de lamaie.
Intr-un bol separat, bateti smantana lichida cu vanilia si zaharul pudra adaugat in trepte, pana cand se formeaza o frisca densa.
La crema de branza, adaugati smantana si amestecati bine pana ce aceasta este complet incorporata.
Combinati biscuitii digestivi cu untul topit si nucile.
Pentru a ansambla cheeesecake urile, impartiti baza de biscuiti la 6 borcane.
Adaugati compozitia de crema de branza, urmata de 2 linguri de gem de caise in fiecare.
Dati la frigider pentru minim 2 ore.
Postat in Rețete cu suflet