Cheesecake cu gem de caise la borcan

Cheesecake cu gem de caise la borcan

 

6 portii

Ingrediente:

200g crema de branza Philladelphia

1/2 lamaie, coaja si zeama

400ml smantana lichida pentru frisca

1 lingurita extract de vanilie

100g zahar pudra

6 biscuiti digestivi, maruntiti

2 linguri unt, topit

45g nuci, tocate grosier

1 borcan gem de caise

caise proaspete

 

Instructiuni:

Intr-un bol, bateti crema de branza, impreuna cu coaza si zeama de lamaie.

Intr-un bol separat, bateti smantana lichida cu vanilia si zaharul pudra adaugat in trepte, pana cand se formeaza o frisca densa.

La crema de branza, adaugati smantana si amestecati bine pana ce aceasta este complet incorporata.

Combinati biscuitii digestivi cu untul topit si nucile.

Pentru a ansambla cheeesecake urile, impartiti baza de biscuiti la 6 borcane.

Adaugati compozitia de crema de branza, urmata de 2 linguri de gem de caise in fiecare.

Dati la frigider pentru minim 2 ore.

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG

×