Brioșe sărate cu cheddar, mazăre și dulceață de ardei iute

Brioșe sărate cu cheddar, mazăre și dulceață de ardei iute

Ingrediente

2 căni făină

1 plic praf de copt

½ linguriță bicarbonat de sodiu

½ linguriță sare

1 ou

1 cană lapte

¼ cană iaurt grecesc

¼ cană unt topit

1 ½ cană cheddar răzuit

4 felii de bacon

2 fire ceapă verde

1 cană de mazăre mijlocie Râureni

1 borcan dulceață de ardei iute Râureni

 

Mod de preparare

Preîncălzim cuptorul la 180 grade Celsius.

Combinăm ingredientele uscate într-un bol.

Într-un alt bol amestecăm ingredientele umede – oul, laptele, iaurtul și untul topit. Combinăm ingredientele uscate cu cele umede, cu o spatulă și obținem un aluat dens.

Încorporăm restul ingredientelor – cheddarul răzuit, baconul prăjit și tăiat cubulețe, ceapa verde tocată și mazărea.

Ungem formele de brioșe cu unt topit și le umplem cu aluat. Presărăm deasupra extra cheddar ras și le coacem timp de 25 minute.

Turnăm dulceață de ardei iute și le savurăm.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG