Top 5 rețete de la Râureni

Top 5 rețete de la Râureni

În fiecare săptămână, blogul Râureni te inspiră în bucătărie cu rețete dintre cele mai delicioase. Deserturi aromate, smoothie-uri pline de energie sau salate sănătoase. Pentru că pe unele dintre ele le-ați îndrăgit mai tare, astăzi ne-am gândit să facem un top al acestora și să îl împărtășim cu voi, fanii Râureni.

Iată preferatele voastre, rețetele care au primit cele mai multe aprecieri:

Smoothie din fructe și legume  

Un amestec de fructe sau legume crude, pe care îl poți prepara rapid și ușor. Bun pentru orice moment al zilei, te va surprinde cu arome catifelate și delicioase.

Găsești rețeta aici: http://www.raureni.ro/blog/5-retete-de-smoothie-din-fructe-si-legume/

Tort răsturnat cu caise

2

Un tort care îți va aduce aminte de vară. Foarte răcoros, nu prea dulce și numai bun cu un glob de înghețată de vanilie!

Găsești rețeta aici: http://www.raureni.ro/blog/tort-rasturnat-cu-caise/.

Brownies cu dulceață de afine

3

Brownies sunt negresele, însă nu cele pe care le știm noi în mod obișnuit. Adică brownies nu înseamnă un chec cu ciocolată, ci, mai degrabă un soufflé de ciocolată – au crustă deasupra, par coapte, însă la interior sunt moi.

Găsești rețeta aici: http://www.raureni.ro/blog/brownies-cu-dulceata-de-afine/.

Idei de smoothie cu caise

4

Mai aurii sau mai îmbujorate, acolo unde au stat în bătaia soarelui, delicate, pufoase și întotdeauna delicioase, caisele sunt printre fructele preferate ale verii. Fie că le mănânci simple, direct din livadă, sau le folosești într-un preparat ușor, caisele sunt o inspirație bună pentru joaca zilnică din bucătărie.

Găsești rețeta aici: http://www.raureni.ro/blog/idei-de-smoothie-cu-caise/.

Prajitură crocantă cu vișine

5

O prăjitură delicioasă, cu vișinele din compotul Râureni. Gust dulce-acrișor și o crustă crocantă căreia nu-i vei putea rezista.

Găsești rețeta aici: http://www.raureni.ro/blog/prajitura-crocanta-cu-visine/.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG