Surprinde momente de bucurie pură în familie

Surprinde momente de bucurie pură în familie

Momente petrecute cu ai tăi. La micul dejun, prânz sau cină, împărtășiți bunătăți. O linguriță cu dulceață direct din borcan, câteva clătite de te lingi pe degete sau un tort pentru a o aniversa pe mami. Bucurii pure fel de fel. Numai bune de surprins în fotografii și arătat prietenilor.

Te provocăm să surprinzi cât mai multe astfel de momente! Cu ele poți participa la concursul nostru din 6 martie – 6 aprilie: Surprinde bucuria pură! Încarcă fotografiile pe Instagram, folosește haștagul de concurs și intră în cursa pentru 10 aparate foto de unică folosință și dulceața preferată.  

Iată câteva bucurii pure, care să te inspire să surprinzi și tu mai multe:

> Cel iubit mâncând dulceața direct din borcan.
> Cea mică jucându-se cu felia de pâine cu dulceață la micul dejun.
> Mami pregatind clătite cu dulceață.
> Copii căutând pe furiș borcănele cu dulceață în cămară.
> Familia care se bucură de dulceață împreună.

Dimineața. La prânz. Seara. La aniversări sau pe furiș. În jurul tău există momente de bucurie pură. Surprinzându-le acum, te vei bucura de ele mai târziu. În special de cele în familie, unde savurați momentul împreună, la masă, dar și dulcele preparat cu dulceața preferată.

Iar fiindcă tot ți-am făcut poftă de dulceață, te și inspirăm cu câteva clătite pufoase, proaspăt făcute, care nu așteaptă decât să le mănânci. Alege dulceața preferată, savurează dulcele și împărtășește cu noi momentul de #bucuriepura. Citește regulamentul și participă.

Postat in Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG