Smoothie cu fructe de pădure

Smoothie cu fructe de pădure

Un mic-dejun plin de energie, un desert delicios peste zi, o gustare dulce și sănătoasă pentru cei mici sau un motiv savuros pentru a aduce toată familia împreună. Pentru toate, recomandarea noastră simplă este un smoothie răcoros și plin de nutrienți. Și pentru că acum suntem în plin anotimp de fructe de pădure, am adunat cu grijă câteva rețete de smoothie cu fructe de pădure, ușor de pregătit. Te invităm să le încerci cu drag și să ne povestești și nouă care este preferata ta.  

Smoothie clasic cu banane și afine
Smoothie clasic cu banane și afine este una dintre cele mai simple rețete de smoothie cu fructe de pădure, pe cât de delicioasă, pe atât de sănătoasă. Se prepară în doar câteva minute și este perfectă pentru această perioadă când afinele de pădure sunt în toi. Folosește două banane, 200 g de afine, un iaurt simplu și câteva lingurițe de miere, dacă îl vrei mai dulce. Pune totul în blender și gata. Un smoothie clasic de care te poți bucura în orice moment.

Smoothie îndrăzneț cu fructe de pădure și lămâie
Cum transformi un smoothie delicios într-unul cu adevărat surprinzător? Nimic mai simplu. Adaugă compoziției obișnuite din fructe de pădure (afine, mure, zmeură), banane și iaurt, câteva lingurițe din zeamă și pulpă de la o lămâie stoarsă. Te vei bucura astfel de un gust puțin mai înțepător, dar revigorant și delicios.

Smoothie de vară cu fructe de pădure și caise
Un smoothie ușor și răcoros, numai bun pentru zilele calde de vară. Ai nevoie de afine, banane, zmeură, caise, câteva lingurițe de sirop de fructe de la Râureni și iaurt. Va fi gata de servit și de bucurat toți membrii familiei în doar câteva minute.

Smoothie hrănitor cu fructe de pădure și fulgi de ovăz
Cauți un smoothie care să-ți susțină energia pentru întreaga zi? Atunci amestecul de fructe de pădure și fulgi de ovăz este numai bun pentru tine. Folosește afine, mure sau zmeură, câte puțin din fiecare sau doar un fel de fructe de pădure, adaugă banane, iaurtul simplu și fulgii de ovăz. Îndulcește cu câteva lingurițe de miere, după gust și savurează un mic-dejun delicios.

Smoothie de răsfăț cu fructe de pădure și ciocolată
Cine spune că fructele de pădure nu merg bine cu ciocolata? Combinația este ideală, mai ales dacă ciocolata este folosită ca decor pentru un pahar de smoothie răcoros. Pregătește combinația obișnuită de smoothie cu banane, afine, căpșuni și iaurt și adaugă deasupra paharului câțiva fulgi de ciocolată neagră sau albă, după preferință. După primul pahar, îți vei pregăti cu siguranță în fiecare dimineață.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG