Sfaturi voioase pentru zile călduroase

Sfaturi voioase pentru zile călduroase

Mai sunt câteva zile de vară. Iar pentru că la Râureni avem mici trucuri răcoroase pentru o vară drăgăstoasă, astăzi ne-am gândit să împărtășim și cu tine câteva dintre ele. Iată o listă cu sfaturi voioase, pe care să le folosești în cele mai călduroase zile de vară:

Bucură-te din plin de jucăușele fructe

Pentru că vara te răsfață cu o varietate mare de fructe, până și cele mai mofturoase gusturi se vor bucura de prospețimea și gustul bun de fruct. De la pepene roșu sau galben, pere, mere, piersici sau caise, fructele îți vor oferi necesarul de energie și hidratare pentru o zi toridă. Joacă-te cu cele mai năstrușnice combinații și înviorează-ți diminețile cu felii de fructe răcoroase. Le poți combina, pentru a obține gusturi dintre cele mai aromate, dar și castroane pline de veselie.

Bogate în vitamine și cu un conținut ridicat de apă, fructele îți vor oferi o oază de răcoare atunci când soarele arde mai aprig pe cer. Indiferent de momentul zilei, vei găsi mereu un prilej bun pentru a te răsfăța cu răcoarea fructelor.

La noi la Râureni, merele sunt răsfățatele noastre și ne bucurăm de ele cât e vara de lungă. Un măr dulce acrișor te va înveseli de îndată și îți va face ziua mai drăgăstoasă.

Joacă-te cu meniurile bogate în legume

Roșii, ardei, ciuperci sau castraveți. Atunci când sunt proaspete, legumele îți vor da tot ce au mai bun, răsfățându-te cu proprietățile lor. Perfecte nu doar pentru a te răcori în zilele călduroase de vară, dar și pentru sănătate, acestea sunt recunoscute pentru conținutul ridicat de vitamine și minerale. Consumate ca atare sau în salate, îți vor oferi necesarul de hidratare pentru zilele călduroase de vară.

Dintre toate, preferatul nostru este castravetele. Bogat în vitamine, acesta poate fi consumat în sandvișuri sau la prepararea celor mai indedite salate. Gustul bun al legumei nu doar te va răcori, ci te va binedispune.

Prepară-ți rapid sucuri naturale 

in fructe proaspete, sucurile naturale sunt alegerea perfectă atunci când vrei să te bucuri de câteva clipe de răcoare. Preparate dis-de-dimineață sau la amiază, când soarele e mai toropitor, băuturile naturale te vor înviora, răcori și răsfăța cu gustul delicios de fruct proaspăt cules. Pune totul la frigider pentru o răcoare intensă sau adaugă câteva cuburi de gheață atunci când le servești.

Preferata noastră sezonul acesta este limonada preparată dintr-un amestec de pepene roșu și caise. Pe lângă gustul delicios și aromat, băutura te va surprinde și îți va da energia de care ai nevoie întreaga zi.

Înainte de a o servi, taie câteva cubulețe de pepene roșu și adaugă-le în pahar, împreună cu gheața. Vei obține un gust autentic de pepene roșu, completat de aromata caisă.

Postat in Rețete cu suflet Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG