Produse Râureni care te răcoresc în zilele călduroase de vară

Produse Râureni care te răcoresc în zilele călduroase de vară

Vara, cea mai bună răcorire vine de la natură. Iar pentru că la Râureni suntem răsfățații naturii, iatăcâteva produse Râureni care îți vor face mai ușoare zilele călduroase de vară.

Compoturile Râureni
Apa cristalină de izvor și fructele proaspete sunt secretul compoturilor de fructe de la Râureni. Din fructe crescute în adierea unei brize răcoroase, în plantaţii, pe dealurile înalte. Secretul păstrării gustului acrişor este culegerea fructelor bine coapte, în mijlocul verii. În zilele călduroase, preferatele noastre sunt compotul de cireșe și compotul de vișine. Le poți consuma cu câteva cuburi de gheață, într-un loc ferit de razele soarelui. Yum.

Siropurile din fructe
Siropul de la Râureni păstrează aroma unică a fiecărui fruct, chiar şi după ce este consumat cu apă. Vara, pentru un gust autentic și răcoros de fruct, recomandările noastre sunt:

Strop de măr
Soc și lămâie
Sirop de zmeură
Sirop de vișine

Le poți consuma în combinații din cele mai diverse sau în smoothie-uri, pentru un răsfăț acrișor și răcoros.

Sucurile naturale
Tot ce au mai bun de oferit fructele, într-un suc natural proaspăt și răcoritor. Fără zahăr adăugat, numai fructe alese cu grijă din livadă. Două dintre răsfățatele verii sunt:

Sucul de mere si visine
Din mere și vișine atent alese, sucul nostru proaspăt pregătit vă aduce în casă gustul și aromele îmbelșugate din livada Râureni.

Sucul de mere
Gustul și aromele bogate din livadă, într-un pahar răcoros de suc de mere. Din fructe alese cu multă grijă și fără zahăr adăugat.

Le poți consuma ca atare sau în combinație cu câteva cuburi de gheață. Orice variantă ai alege, gustul răcoritor al sucurilor naturale de la Râureni e perfect pentru zilele toride.

Abia așteptăm să împărtășești cu noi impresiile tale! Iar și pentru mai multe noutăți cu produsele, nu uita să te abonezi la blog!

Postat in Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG