Noutăți de vară de la Râureni

Noutăți de vară de la Râureni

Pentru că nu putem lăsa niciun anotimp să treacă fără o surpriză pregătită cu drag din natură, vara aceasta, te răsfățăm cu două noutăți Râureni, numai bune de savurat când soarele arzător își va intra pe deplin în drepturi.
Sucul de Mere și Strop de Măr (siropul natural) sunt cele mai noi daruri pe care ți le aducem din livada Râureni. Și da, ne plac atât de mult merele, încât am căutat două modalități diferite de a te bucura de gustul răcoros și savuros <3. Suc de Mere Râureni
Din mere alese cu grijă din livadă, 100 % natural, Sucul de Mere este tot ce au mai bun de oferit fructele. Proaspăt, răcoritor și fără pic de zahăr adăugat, îți va aduce în casă gustul și aromele îmbelșugate din livadă.
Iar ca să fie mai ușor de împărțit cu cei dragi, l-am ambalat în cutie Bag-in-Box de 3L. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi cutia la frigider și să dai o fugă la degustat de fiecare dată când simți nevoia de ceva proaspăt și gustos.

Strop de măr
Din 100% fruct și fără zahăr adăugat, Strop de Măr este siropul natural care-ți va aduce gustul bogat din livadă, cu fiecare picătură. Din mere culese cu grijă la început de toamnă și preparat după o rețetă numai de noi știută, Strop de Măr este numai bun pentru zilele toropitoare de vară.
Sfatul nostru este să folosești o parte de sirop la șapte părți de apă plata sau carbogazoasă, câteva cuburi de gheață, cartea preferată și un loc umbros, în grădină, pentru o după-amiază de destindere.  

Încearcă și tu Sucul de Mere și Strop de Măr și spune-ne dacă te-au făcut să iubești merele la fel de mult ca noi. <3 <3 <3 Le poți găsi în rețeaua de magazine Annabella din Vâlcea.

Postat in Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG

×