Momente preferate cu dulceața Râureni

Momente preferate cu dulceața Râureni

Săptămâna trecută v-am provocat pe facebook-ul nostru să ne trimiteți momentele voastre preferate cu dulceața Râureni. Acele momente dragi, de neprețuit, pe care le-ați împărtășit cu cei dragi la un borcan cu dulceață.

După lungi deliberări, astăzi am ales cele mai bune povestioare, pe care le vom posta chiar aici, pe blogul nostru.

Vă mulțumim tuturor pentru gândurile voastre și vă așteptăm cu drag să ne mai încântați cu povești.

Felicitări Rozalia Doina Lorincz, Danna Dana și Cătălina Sora.  

Momentul preferat al Dannei Dana

În urmă cu vreo 2 săptămâni, am avut la grădiniță o activitate despre fructe și cum le păstram pentru iarna. Fiecare copil a adus de acasă fie un fruct, fie un borcănel cu gem sau compot. Printre ele s-a strecurat și unul cu Dulceața de căpșuni de la Râureni.

Nu am reușit să povestim mult, fiindcă ne făceau borcănașele cu ochiul și ne-am așezat repede la degustat. Când am ajuns la Dulceața Râureni, fetița care l-a adus a început să plângă. Nu reușeam să o opresc. În cele din urmă, printre sughițuri, mi-a spus: Nu desface borcănelul meu. Sunt fructe de vară, așa că nu trebuie să le gustăm. Ce mă fac dacă se termină? Nu mai pot aduce vara înapoi!

Am rămas cu gura căscată, însă mai târziu am pus totul cap la cap. Așa de bună e dulceața și atât de gustoasă, că te duce cu gândul înapoi în grădina de unde au fost culese fructele.

Felicitări pentru produse.

Momentul preferat al Rozaliei Doina Lorincz

Eram în drum spre Ploiești, de la Târgu-Jiu.

Știam de fabrica de conserve de la Râureni, așa că mi-am făcut traseul pe acolo, pentru a-mi face cumpărăturile. În momentul în care am văzut Dulceața de nuci verzi, nu am rezistat și i-am spus doamnei vânzătoare: Vă rog din suflet să mă serviți cu o linguriță și un borcan de dulceață de nuci verzi.

Doamna s-a uitat întrebătoare la mine, credea ca sunt însărcinată și am pofte. Am înțeles privirea dânsei și am zâmbit, spunând: Nu sunt însărcinată, pur și simplu îmi place așa de mult, încât nu rezist.

Și uite așa, m-am oprit să mănânc dulceața și apoi mi-am făcut proviziile, alegând câteva dulcețuri și compotul de cireșe și piersici, de la Râureni.

Produse care îți lasă un gust dulce în inimă.

Felicitări!

Momentul preferat al Cătălinei Sora

Cea mai frumoasă amintire cu Dulceața de la Râureni a fost într-o sâmbătă după-amiază, în care îmi așteptam viitorul soț. Fiind un mare amator de dulciuri, m-am gândit să îl aștept cu clătite umplute cu dulceața de căpșuni.

Nu pot să vă zic cât de încântat a fost!

Vă așteptăm și pe voi în comunitatea Râureni!

Postat in Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG