Mese savuroase cu bunătăți de la Râureni

Mese savuroase cu bunătăți de la Râureni

Pentru a prepara o masă copioasă, nu-ţi trebuie decât puţin timp şi legumele pentru gătit de la Râureni. Folosim numai legume proaspete, culese cu grijă din grădină și pregătite apoi cu pricepere de oamenii noștri. Vei regăsi în fiecare borcănaș gustul și savoarea legumelor autentice și te vei bucura de proprietățile naturale ale acestora.

Hai să pregătim împreună mese savuroase cu bunătăți de la Râureni:  

Gustarea de dimineață cu câteva feliuțe de pâine caldă, scoasă din cuptor și Zacusca țărănească de la Râureni

Secretul pentru o zacuscă de-ţi lingi degetele este proporţionarea legumelor din compoziţie: folosim cantitatea ideală din fiecare legumă proaspătă şi apoi le pregătim după o reţetă ca la bunica acasă.
Servește-o cu pâine caldă, făcută în casă pentru a spori gustul bun al legumelor.

La prânz, o ciorbiță gustoasă cu Zarzavat de ciorbe de la Râureni

Pentru ciorbe gustoase, pregătim cel mai aromat amestec de legume proaspete de grădină. Din ardei dolofani, roșii cărnoase, verdeață și condimente tradiționale, zarzavatul nostru de ciorbe îți va aminti de gustul bun al ciorbelor preparate de bunica în copilărie.

Un fel doi delicios preparat din Mazăre de grădină de la Râureni

Folosim mazăre proaspăt adusă din grădină pentru a păstra cât mai multe din proprietățile sale naturale. Din boabe fragede și atent culese, mazărea noastră îți va aduce gustul bun al naturii cu fiecare furculiță.

Ghiveci în bulion de la Râureni pentru o cină cu ai tăi

La masa de seară suprinde-i pe cei dragi cu ghiveciul nostru în bulion. Amestecul de legume şi gustul dulceag al bulionului garantează oricând o masă copioasă.

Poftă bună și nu uita să împărtășești și cu noi impresiile tale.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG