Ingredientele secrete ale dulceții Râureni

Ingredientele secrete ale dulceții Râureni

Povestea dulceții Râureni începe în livada noastră. De la îngrijirea copăceilor, grija pentru fructe, atenția la cules și pregătirea coșulețelor pentru transport, fiecare zi este un moment rupt din natură. Îngrijim cu drag tot ce ne oferă natura, pentru a vă dărui gustul autentic de fruct, în fiecare borcan.

De astăzi, împărtășim cu voi încă o parte din povestea dulceții Râureni. Natură, drag, soare, fructe, bucurie, grijă, pricepere. Tot ce face dulceața noastră catifelată și parfumată. Cu gust bun de fruct.

Ploile răcoroase de vară  

Ne bucurăm de fiecare dată când natura alintă livada cu picuri răcoroși de ploaie, pentru că știm că pomișorii ne vor răsplăti cu cele mai gustoase și răcoroase fructe.

Vântul blând

Vântul blând

Un adevărat răsfăț pentru copăcei, pentru ca noi să ne bucurăm de cele mai alintate, aromate și parfumate fructe.

Razele jucăușe de soare

Razele jucăușe de soare

Atunci când soarele invadează livada, nu ne facem griji, pentru că știm că razele acestuia vor rumeni bine fructele, oferindu-le textura catifelată și parfumul verii.

Fiecare borcănel cu dulceața Râureni îți aduce aminte de bucuria pe care ai trăit-o copil fiind, în livada bunicilor. Când ploile de vară sau razele soarelui te alintau. Momente de bucurie pură. Cu joacă în natură, bunici și bunătăți cu dulceață.

Dacă vrei să nu pierzi niciun ingredient din povestea noastră, abonează-te la blog!

Postat in Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG