Idei de smoothie cu caise

Idei de smoothie cu caise

Mai aurii sau mai îmbujorate, acolo unde au stat în bătaia soarelui, delicate, pufoase și întotdeauna delicioase, caisele sunt printre fructele preferate ale verii. Fie că le mănânci simple, direct din livadă, sau le folosești într-un preparat ușor, caisele sunt o inspirație bună pentru joaca zilnică din bucătărie.

Pentru că se apropie sfârșitul de săptămână și vei avea timp să încerci ceva nou, ți-am pregătit astăzi câteva idei de rețete de smoothie cu caise pe care le poți pregăti în doar câteva minute. Alege-o pe cea care îți face cel mai mult cu ochiul și nu uita să împărtășești și cu noi impresiile.  

Smoothie "Raze de Soare"
Nu poți vorbi despre un smoothie de caise, fără să-ți fugă gândul la suratele piersici, la fel de gustoase, zemoase și parfumate. Un smoothie de caise și piersici, la care ai adăugat și jumătate de morcov, este perfect pentru a începe delicios ziua. Iar dacă afară e ploaie, amestecul de culori te va duce imediat cu gândul la soarele domol de vară.

Smoothie cu surprize
Pentru că îți plac surprizele, chiar și atunci când vine vorba de gustările tale, îți recomandăm o rețetă de smoothie care să te surprindă plăcut: caise, banane și amestec de semințe. Pune-le pe toate în blender și savurează cu poftă. Fiecare înghițitură gustoasă te va surprinde plăcut datorită amestecului de semințe.

Smoothie "Bună dimineața"
Ușor și delicat ca diminețile calde de vară, smoothie ”Bună dimineața” îți va oferi energia de care ai nevoie pentru întreaga zi. Combină caisele cu câteva căpșuni bine-coapte și iaurt degresat și vei obține un deliciu de fructe de care nu te vei mai putea despărți.

Smoothie de vară
Caise, mere, 1-2 banane și un pahar de suc de mere este tot ce ai nevoie pentru un smoothie ușor, de vară. Desigur, mai poți adăuga o linguriță de miere și puțină mentă, pentru ornare și ai obținut un smoothie răcoros și hrănitor în doar câteva minute.

Smoothie grecesc
Călătorește pentru câteva minute în îndepărtata și frumoasa Grecie, cu un smoothie făcut ca la el acasă. Ai nevoie de caise, puțin iaurt grecesc simplu, 1 linguriță de miere și câteva picături de extract de vanilie. Amestecă-le pe toate în blender, așează-te la masă și deja vei vedea acoperișurile albastre ale vilelor grecești.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG