Idei de prăjituri de post cu dulceață

Idei de prăjituri de post cu dulceață

A trecut deja prima lună de primăvară, iar soarele de afară te îmbie să te bucuri și mai mult de zilele frumoase. Și cum poți face asta mai iscusit decât pregătind ceva dulce și delicios pentru tine și cei dragi. Iar pentru că suntem în postul Paștelui, ți-am pregătit pentru astăzi câteva idei de prăjituri de post cu dulceață, tare gustoase și numai bune de pregătit acasă, împreună cu familia ;)  

Brioșe cu dulceață de afine
Dulceața de la Râureni de cireșe amare este aliatul perfect al brioșelor. Aroma încântătoate a dulceții în combinație cu ingredientele pentru brioșe vor satisface până și cele mai mofturoase gusturi. Încearcă acest desert pe perioada postului și te vei îndulci de îndată.

Negresă cu dulceață, cacao și scorțișoară
Niciun post fără delicioasa negresă cu dulceață, cacao și scorțișoară. Aroma delicată a dulceții îi va surpinde pe cei dragi și le va aduce un zâmbet dulce. Cu mic cu mare, strânși în jurul mesei, întreaga familie se va bucura de desertul încântător, iar tu vei avea o rețetă numai bună pentru zilele de post.

Prăjitură cu dulceață și nucă
Fiindcă te gândești deja la cozonacii de Paște, fură un pic din nucile pregătite pentru ei și fă rapid o prăjitură cu dulceață și nucă. Gustul intens și aromat al dulceții va răsfăța întreaga familie, iar tu vei zâmbi știind că te mai poți bucura de încă o prăjitură de post.

Prăjitura cu biscuiți și dulceață
Biscuiții sunt alegerea celor mici atunci când vine vorba de ceva dulce de ronțăit. Iar pentru ca totul să fie și mai gustos, adaugă câteva ingrediente lângă biscuiții jucauși, care vor transforma totul într-o prăjitură delicioasă cu biscuiți și dulceață. Poți folosi orice fel de dulceață, gustul prăjiturii va fi la fel de gustos și parfumat de fiecare dată.

Postat in Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG