Idei de mâncăruri gustoase cu Râureni

Idei de mâncăruri gustoase cu Râureni

Borcănașele cu bunătăți de la Râureni aduc gustul bun al naturii în cămara ta. Legume dintre cele mai alese și proaspete se întrec care mai de care să te îmbie cu aroma lor. Fie că le alegi în prepararea mâncărurilor, fie că le folosești ca garnituri, legumele noastre dau savoare oricărei mâncări.

Și pentru că ne place să te inspirăm în prepararea bunătăților pentru ai tăi, astăzi ne-am gândit să îți dăm câteva idei de cum poți folosi borcănașele Râureni în prepararea unei mese delicioase:  

Mâncărică de cartofi la cuptor cu bulion

Cureți repede câțiva cartofi dolofani, îi treci prin apă rece pentru înviorare și apoi îi tai de îndată pentru a-i pune în tava pentru cuptor.

Adaugi câteva frunzulițe de rozmarian sau condimente tradiționale, pentru un plus de savoare, iar la sfârșit două-trei linguri zdravene cu bulion de la Râureni.

Gustul bun al roșiilor pârguite de soare vor da o aromă deosebită mâncării de cartofi la cuptor și cu siguranță o vei mai prepara cât de curând.

Friptură copioasă cu garnitură de murături

După ce scoți din cuptor friptura aburindă, o așezi repede pe farfuriuțe și apoi aduci la masă un borcănaș cu murături.

Nimic nu dă mai multă savoare unei mâncări decât o murătură gustoasă, românească. După rețete autentice și folosind legume fragede, murăturile de la Râureni aduc gustul recomfortant al legumelor culese din grădină, cu o tentă dulce-acrișoară și combinația potrivită de condimente.

Ghiveci de legume

Mâncărurile cele mai bune sunt preparate dupa rețete autentice, cu grijă în alegerea ingredientelor și pricepere de bucătar. Pentru un ghiveci de legume delicios nu trebuie decât să iei cele mai alese legume și să le combini, pentru o bogăție de arome și culoare. Borcănașul cu mazăre de grădină de la Râureni îți va fi de mare ajutor, aducându-ți mazărea proaspăt culeasă din grădină, pentru ca tu să te bucuri de cât mai multe din proprietățile sale naturale.

Poftă bună și abia așteptăm să împărtășești și cu noi impresiile tale.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG