Fructele preferate ale siluetei tale

Fructele preferate ale siluetei tale

Mici, acrișoare și pline de vitamina C, rotunde, cărnoase și aurii ca soarele, tari cu miez gustos sau catifelate, roșii, galbene, verzi și toate culorile dintre – acestea sunt doar câteva dintre lucrurile la care ne gândim atunci când spunem ”fructe”.

Daruri de preț, pe care natura a hotărât să ni le ofere cu drag, fructele sunt nu numai delicioase, dar și sănătoase pentru organismul tău. Că poți avea grijă de sănătatea ta consumând fructe e ceva ce cu siguranță știi. Ceea ce probabil nu știi este că există câteva fructe care te ajută în mod special să te menții ușoară.

Noi le-am denumit fructele preferate ale siluetei tale și le-am pus pe lista de mai jos pentru a-ți fi mai ușor să alegi atunci când ești la dietă.

Fructe bogate în carbohidrați
Prune, pere și struguri sunt trei dintre fructele cu conținut bogat de carbohidrați care sunt recomandate pentru a fi consumate la micul dejun. Ele au rolul de a-ți oferi energia necesară pentru întreaga zi și a-ți da senzația de sațietate astfel încât să nu mai simți nevoia de ”ceva dulce” până la următoarea masă.

Fructele cu conținut mare de apă
Pepenele verde și cireșele sunt fructe care te ajută se te menții ușoară pentru că au un conținut mare de apă, de chiar 90% în cazul pepenelui. Astfel de fructe îți aduc aportul de apă necesar pentru digestie și detoxifiere și te țin departe de caloriile dăunătoare.

Fructele de pădure
Afinele, murele, zmeura și toate celelalte fructe de pădure sunt recomandate în orice dietă pentru că au puține calorii și sunt pline de vitamine și antioxidanți care au grijă de organismul tău. În plus, sunt recunoscute și pentru că au grijă de sănătatea inimii tale.

Fructele bogate în Vitamina C
Una din cele mai importante proprietăți ale Vitaminei C este că te ajută să scapi de celulită. De aceea este recomandat ca, pe lângă dieta obișnuită, să adaugi în meniu fructe care conțin vitamina C, cum ar fi merele și căpșunile.

Acestea sunt recomandările noastre pentru silueta ta. Tu ce fructe consumi pentru a te menține ușoară?

Postat in Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG