Dietă de primăvară cu Râureni

Dietă de primăvară cu Râureni

Astăzi am strâns pe listuță câteva sfaturi pentru o dietă de primăvară, cu Râureni. Pe lângă fructe sănătoase, cereale energizante și dulceața parfumată, am adăugat și un mic răsfăț dulce: Dieta de căpșuni sau Dieta de piersici.

Începem cu micul dejun și apoi ajungem la desertul dulce fără calorii.

Mic-dejun energizant Un croissant proaspăt scos din cuptor, un bol cu cereale, câteva nuci și dulceața Râureni. Un mic dejun energizant, dar răsfățat. Gust bun de fruct, aromă inconfundabilă de dulceață și croissantul cald, abia făcut. O combinație de arome și gusturi fel de fel, care te va energiza.  

Gustări pline de fruct

Apa cristalină de izvor și fructele proaspete sunt secretul compoturilor de fructe de la Râureni. Ele păstrează gustul autentic de fruct, pentru ca tu să savurezi fiecare cană de compot. Fie că te bucuri la birou cu colegii, fie acasă, după o zi încărcată, gustul de fruct te va înviora.

Gustări pline de fruct

Seri cu răsfăț dulce

Dieta de căpșuni sau Dieta de piersici de la Râureni este perfectă pentru momentele în care vrei ceva dulce, gustos și sănătos. Fructele alese cu grijă și extractul de inulină fac din Râureni Dieta desertul dulce de care te poți bucura în orice moment, fără grijă la calorii.

Seri cu răsfăț dulce

Postat in Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG