Despre prietenii Râureni

Despre prietenii Râureni

Natura ne oferă tot ce avem nevoie pentru o viață bună. La Râureni, îți aducem mai aproape darurile naturii, pentru ca tu să te bucuri de gustul bun al fructelor și legumelor, cu fiecare borcănaș. Produse autentice din ingrediente naturale, pregătite cu pricepere și ambalate cu grijă, pentru cămări drăgăstoase și îmbelșugate.  

Am vrut să facem mai mult decât să vă povestim despre noi. V-am implicat în povestea brandului. În mediul online, am ținut cont de atributele brandului: autenticitate, pricepere, prospețime, dăruire și v-am oferit secrete despre produsele noastre, sfaturi și rețete iscusite. V-am provocat să gătiți dintre cele mai inedite rețete, să vă fotografiați cu produsele noastre și să luați parte la felurite concursuri.

Pe facebook ne-am strâns 40.000 de prieteni, fiecare diferit, dar cu aceeași pasiune pentru produsele autentice. Fani ai brandului sau curioși să aflați din secretele preparării produselor naturale, cu toții ați rămas pe pagina noastră. Ne-ați plăcut și împărtășit și cu alții postările. Ați participat la concursuri, ne-ați trimis fotografii și ați povestit despre voi, devenind repede parte din comunitatea Râureni.

Vă mulțumim!

Postat in Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG