Beneficii ale sfeclei roșii

Beneficii ale sfeclei roșii

În sezonul rece ești un pic mai grijulie cu sănătatea ta. Hapciu-hapciu toată ziua și lipsa de energie sunt semnele că trebuie să faci mai mult pentru tine. Iar pentru că toamna este anotimpul cel mai bogat în fructe și legume, te bazezi pe ajutorul naturii. De exemplu, unul din aliații de încredere este sfecla roșie. Te cucerește cu gustul tare bun, iar avantajul ei este că poate fi consumată în fel de fel de combinații, fie în sucuri naturale sau salate pe bază de legume.

Iată câteva dintre beneficiile sfeclei roșii.

Mai multă energie
Conținutul de fier, magneziu și vitamina B6 te pune pe picioare de îndată. Un castron cu salată de sfeclă roșie dimineața sau la prânz, ca o gustare între mese, are grijă de energia ta pentru întreaga zi. Poți amesteca sfecla cu alte legume și să o consumi în sucuri naturale. E tare bună și pentru cei mici, îi va cuceri cu aroma sa, dar și culoarea inedită.

Mai multă forță
Bogată în vitamine și minerale, sfecla roșie te transformă într-o super femeie. Ai mai multă forță, poți face lucrurile de care te temeai sau nu aveai încrederea că le poți face. De exemplu, dacă îți era teamă că nu vei rezista la efort fizic mai mult de o oră pe săptămână, consumul de sfeclă roșie stimulează corpul. Mergi mai să te plimbi pe săturate în parc. Vei avea rezistența necesară.

Mai multă rezistență la răcelile de sezon
Sfecla roșie este numită și vitamina imunității. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, te va proteja de răcelile de sezon. Pe lângă fular, mănuși și haine groase, ai mereu în casă sfeclă roșie. E tare bună!

Mai puține griji pentru inimă
Datorită conținutului de vitamina B1, B2, B3 și B6, sfecla roșie e sursa naturală de sănătate pentru inima ta. Ești mai relaxată, ai mai puține griji. Încearcă cât de mult să iei din natură ce e bun pentru tine!

Tare bună este salata noastră de sfeclă roșie. Îndrăznește să faci combinații dintre cele mai inedite! Iar pentru și mai multe noutăți cu produsele noastre, nu uita să te abonezi la blog.

Postat in Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG