5 idei de smoothie-uri din fructe, numai bune pentru o vară răcoroasă

5 idei de smoothie-uri din fructe, numai bune pentru o vară răcoroasă

Astăzi te inspirăm cu 5 idei de smoothie-uri din fructe. Mere, căpșuni, afine sau mure, orice ai alege, te vei bucura de o bătură naturală, cu gust bun de fruct. Perfectă dimineața sau la prânz, după gustare. Le poți combina, mere cu căpșuni sau căpșuni cu banane, pentru arome diferite și un plus de savoare. Consumate aproape zilnic, îți vor da energia de care ai nevoie. Te vor răcori în zilele călduroase de vară. Pentru preparare nu ai nevoie de multe ingrediente și nici nu îți va lua foarte mult timp să le pregătești. Sfatul nostru este să le servești în pahare vesel colorate sau cu umbreluțe, pentru un aspect deosebit.  

Smoothie din căpșuni, mango și iaurt
Un pic de iaurt oferă bogăție gustului. Un smoothie cu căpșuni, mango și iaurt e o băutură specială, pe care o poți servi dis-de-dimineață, înainte de a-ți începe ziua. Spală și curăță bine fructele, căpșunile de frunzulițe și mango de coajă și adaugă-le pe toate în blender. Amestecă bine. Toarnă iaurtul și amestecă iar. Gata. Oprește blenderul și toarnă smoothie-ul în păhărele. Yummy.

Smoothie din măr, kiwi și lime
Mărul, în combinație cu kiwi-ul și lime-ul, capătă un plus de prospețime. Curăță merele de codițe, spală-le și taie-le în 2 jumătăți, egale ca dimensiune. Lime-ul nu trebuie decât să îl speli bine. Kiwi-ul curăță-l doar de coajă, nu îl mai tăia în feliuțe mai mici. Pune-le pe toate în robotul de bucătărie și amestecă bine-bine.

Poți adăuga la smoothie și Sucul de mere de la Răureni, pentru un plus de savoare.

Smoothie din căpșuni și banane
O băutură răcoroasă și hrănitoare. Căpșunile și bananele sunt tare bune împreună. Căpșunile dau un pic de culoare amestecului și bananele îi oferă consistență. Spală și curăță căpșunile de frunzulițe. Scoate coaja bananelor. Pune-le în blender și amestecă-le bine. Dacă îți plac mai mult căpșunile, atunci adaugă o cantitate mai mare. Dacă bananele sunt preferatele tale, atunci folosește mai multe în compoziție.

Un smoothie consistent și gustos, numai bun pentru zilele în care vrei să te bucuri de gustul bun al fructelor.

Smoothie din afine, căpșuni și mure
Căpșunile dau un gust dulce-acrișor acestui amestec, iar afinele și murele oferă un parfum special. Poți folosi fructele în cantități egale, pentru a simți gustul bun al fiecăreia. Spală-le și curățe-le și apoi adaugă-le în blender. Amestecă bine și servește smoothie-ul imediat, pentru un gust proaspăt și aromat.

Smoothie din căpșuni și grepfrut
Textura grepfrut-ului în combinație cu consistența căpșunilor oferă acestui smoothie un aspect deosebit. Răcoritor, acrișor și tare ușor de preparat, smoothie-ul din căpșuni și grepfrut e tare bun și pentru cei mici și pentru cei mari. Spală grepfrutul, curăță-l de coajă și desfă-l în bucățele mai mici. Apoi spală și curăță căpșunile de frunzulițe și adaugă-le în blender, peste grepfrut. Amestecă bine și apoi servește-l în păhărele colorate și umbreluțe, pentru un plus la prezentare.

Abia așteptăm să împărtășești cu noi impresiile tale. Iar pentru și mai multă inspirație, nu uita să te abonezi la blogul nostru! Pe lângă rețete sau idei cu produsele Răureni, vei afla noutățile noastre, dar și viitoare concursuri la care poți participa.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG