3 motive să mănânci struguri

3 motive să mănânci struguri

Toamna e anotimpul în care parcă îți vine să muști cu poftă din fructe. Un exemplu bun sunt strugurii, cunoscuți pentru gustul bun, dar și bogăția soiurilor. Boabe mici și jucăușe te îmbie să le consumi pe nerăsuflate. Dar știai că strugurii sunt tare buni și pentru sănătate? Iată 4 motive să mănânci struguri.

Energie naturală
O porție de struguri dimineața sau o gustare cu struguri între mese e tare bună pentru tine. Vei fi mai energică, plină de viață. Îți vor înviora zilele mohorâte. Pe oricare i-ai alege, conținutul de minerale e același. Încearcă să îi consumi proaspeți, abia culeși din livadă sau luați în aceeași zi de la piață. E perioada în care îi poți alegi pe cei care îți plac. Pregătește mici surprize pentru cei mici, câteva bobițe în castron, lângă pachețelul pentru școală, pentru a-i mânca repede, înainte de a pleca la școală. Yum de gust și vrum de energie!

Tinerețe fără bătrânețe
Boabele de struguri nu sunt bune doar pentru energie sau poftă de viață, au grijă și de pielea ta. O cură cu struguri și de îndată vei avea chipul mai luminos și un zâmbet cât ziua întreaga de mare. Un secret tare bune pentru tinerețe fără bâtrânețe.

Diete sănătoase
Dacă vrei să ai un ritm de viață sănătos, atunci strugurii sunt un aliat de încredere. Fie că îi mănânci dimineața sau seara, te vor ajuta să fii mai ușoară. Pentru a te bucura din plin de beneficiile lor pentru sănătate, mănâncă și semințele și coaja. Nu e așa că vrei să muști acum dintr-un ciorchine?

Tare bună este și dulceața noastră de struguri, pe care o poți mânca oricând ai poftă.

Nu uita să te abonezi la blog pentru și mai multe noutăți sau inspirație în bucătărie!

Postat in Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG