Copyright 2014 Annabella Fabrica de Conserve Raureni S.R.L.

Furnizori

Achizitionam fructe si legume sanatoase si gustoase, de calitate superioara. Va rugam sa ne trimiteti oferta dumneavoastra pe adresa de e-mail office@raureni.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0250 73 33 08.

Cariere

Raureni si-a consolidat pozitia si prin reunirea unora dintre cei mai buni profesionisti. Talentul, inovatia, munca si experienta sunt apreciate, iar recomandarile expertilor sunt puse in aplicare.

» Click aici pentru lista de posturi vacante

La Râureni ştim cât de important este să pui suflet în tot ceea ce faci şi să respecţi promisiunile făcute. De aceea, ne ghidăm zilnic după o serie de principii care ne ajută să vă aducem în case preţioasele daruri ale naturii. Selectăm cu grijă fructele şi legumele, asigurându-ne ca provin din surse certificate şi că îndeplinesc toate normele în ceea ce priveşte prospeţimea, calităţile nutritive şi aspectul exterior.

Noutăţi

Concurs: Surprinde bucuria pură!

Îți place să fotografiezi zâmbete pe furiș sau să surprinzi iubitorii de dulceață? Participă la concursul nostru și poți câștiga unul dintre cele 10 aparate foto compacte.

Perioada concursului:

6 martie – 12 aprilie 2015

De ce Surprinde bucuria pură?

Pentru că bucuria pură este despre fiecare și momentul lui cu dulceața. Noi te provocăm să îi surprinzi pe ceilalți și s

FacebookRâureni pe
Facebook ♥