Ruladă cu dulceață de căpșuni

Ruladă cu dulceață de căpșuni

Ingrediente:

3 ouă

200g zahăr

80ml apă

1 linguriță extract de vanilie

125g făină

1 linguriță pudră de copt

un vârf de cuțit de sare

1 borcan dulceață de căpșuni

Pentru a decora: 2 linguri zahăr pudră, căpșuni proaspete

 

Instrucțiuni:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180°C și tapetați o tavă de 30x40 cm cu hârtie de copt. 

  2. Într-un bol mare, bateți ouăle pe viteză maximă a mixerului, pentru aproximativ 4-5 minute.

  3. Adăugați zahărul gradual. Adăugați apă și vanilia, apoi dați mixerul pe viteză inferioară și continuați să mixati.

  4. Adăugați făină gradual, pudra de copt și sarea, în timp ce mixati compoziția, până ajunge la o consistența pufoasă și închegată.

  5. Turnați compoziția în tavă pregătită, nivelați cu ajutorul unei spatule, apoi dați la cuptor pentru 12-15 minute.

  6. De îndată ce este gata, scoateți din cuptor și transferați ruladă cu hârtia de copt în sus, pe masă de lucru. Dezlipiți cu grijă hârtia de copt, apoi rulați-o înapoi în aceasta și lăsăți-o să se răcească complet.

  7. Odată ce pandișpanul s-a răcit, ungeti-l uniform cu dulceață de căpșuni, apoi rulați-o și dați la frigider pentru minim 15 minute.

  8. Înainte de a o servi, presărați cu zahăr pudră și garnisiți cu căpșuni proaspete.

Poftă bună!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG