Cheesecake fără coacere cu dulceață de căpșuni

Cheesecake fără coacere cu dulceață de căpșuni

 

Ingrediente:

 

Pentru blat:

250 g biscuiți

150 g unt

30g zahăr

1 esență de rom

 

Pentru umplutură:

40 g gelatină

30g zahăr

1 kg brânză proaspătă

400 ml frișcă lichidă

800g smântână

Esență de vanilie după gust

1 borcănel cu dulceață de căpșuni Râureni

 

Mod de preparare:

Topește untul și adaugă biscuiții măcinați, zahărul si esenta de rom. Amestecă bine și omogenizează compozitia. Toarn-o într-o formă/tavă rotundă, cât mai uniform. Lăsa tava la rece.

 

Bate brânza cu ajutorul unui mixer, adaugă treptat zahărul, smântâna si frisca mixată împreună cu esențele.

Toarnă umplutura peste blatul de biscuiți și lasă la rece.

Adaugă și dulceață de căpșuni peste fiecare felie de cheesecake și savurează cu plăcere!

 

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG